Otisak

Bury Contacts @ OpenPKG GmbH

Korporacija OpenPKG GmbH
Poštanska
Weblinger Weg 28
85221 Dachau
GERMANY
Telefona +49 8131 90626 0
E-Mail openpkg@openpkg.com
Web http://openpkg.com
Pravni oblik GmbH – Društvo s ograničenom odgovornošću
Jurisdiction Štab: Dachau
Direktor:
Ralf S. Engelschall, Thomas Lotterer
Okružni sud München, HRB 160208
General Data
Protection
Ravnatelji su odgovorni za opću zaštitu podataka. Kontakt informacije pogledajte na vrhu stranice.
Tax
Identification
DE814592499

App Izjava o privatnosti

IOS aplikacija “Bury Contact” ne prikuplja nikakve informacije izvan očigledne namjene. Ne širi nikakve informacije. Integrirana povratna informacija stvara poruku e-pošte s verzijom iOS uređaja, verzijom aplikacije i postavkom za izradu aplikacije. Te podatke možete ukloniti prije slanja. Ako odlučite poslati e-poštu, poruka može sadržavati informacije o vama u podacima o pošiljatelju. To ovisi o vašoj konfiguraciji e-pošte i nije specifična za aplikaciju.

Web Izjava o privatnosti

Web poslužitelj prikuplja podatke za svaki pojedini pristup i bilježi mrežnu adresu korisnika, datum i vrijeme, traženu stranicu, isporučenu količinu podataka, status isporuke podataka, korisnički preglednik i operativni sustav te preporuku kao neobrađene podatke ,

Mrežna adresa često se može koristiti za dobivanje približne lokacije korisnika.

Softver za upravljanje sadržajem (CMS) koristi kolačiće za povezivanje svakog pojedinog pristupa sesiji ili ponavljajućem korisniku.

Da bi se unaprijedio i razvio web poslužitelj i CMS, neobrađeni se podaci anonimno analiziraju bez mrežne adrese, bez mjesta i bez sjednice.

Za poboljšanje sadržaja neobrađeni podaci analiziraju se anonimno bez adrese mreže, s lokacijom i sesijom.

Analizira se ispravljanje pogrešaka potrebnog minimuma iz svih raspoloživih podataka.

Poslužitelj je smješten u njemačkom podatkovnom centru kojeg vodi njemačka tvrtka. CMS upravlja njemačka korporacija. Odgovoran sadržaj je njemačka korporacija koja se vidi u impresiji. Stoga je nadzorno tijelo za opću zaštitu podataka Bundesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit (BfDI).

Podaci će se predati trećim stranama samo kada ih se izvrši – uz jednu iznimku: Da bi se potjerali uspješni ili pokušaji upada, napada, vandalizma ili zloupotrebe, svi se dostupni podaci analiziraju bez ograničenja uključujući istražitelje treće strane.

Za navedena poboljšanja i istraživanja zadržavamo podatke na neodređeno vrijeme.

Možete se obratiti odgovornoj osobi za opću zaštitu podataka kako biste ostvarili svoja prava na pristup, ispravljanje, ukrcaj, brisanje, ograničavanje obrade ili povlačenje obrade vaših osobnih podataka.

Za sprečavanje upotrebe kolačića mogu se blokirati ili izbrisati u pregledniku.

Za suzbijanje zapisivanja, izvedenica i analiza ostaju dalje od web stranice.

Internetsko rješavanje sporova

Pronađite platformu za rješavanje online sporova Europske komisije na adresi http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Nismo obvezni sudjelovati u alternativnim postupcima rješavanja sporova potrošača i ne pružiti tu alternativu.